8 aspektů, které mi pomohly vybudovat úspěšné podnikání, které mě obrovsky baví a skvěle živí

Kombinuji hlubokou energetickou práci s praktickým ukotvením v realitě – našem každodenním životě, vztazích i podnikání. Aby přišla skutečná a dlouhodobá pozitivní změna, potřebujeme propojit naše podvědomí, tělo i mysl a ukotvit proces skrze kvantovou akci.

1. Držet pro sebe energii

Jedna z nejdůležitějších dovedností, kterou jsem se naučila je ta, že ať se kolem mě děje cokoli nejdůležitější je to, co se odehrává uvnitř mě samotné. A já jsem ta, která to ovlivní nejvíce.
Díky tomu nás přestávají stahovat momentální okolnosti nebo názory druhých.

2. Nebrat si nic osobně

Aneb: Nic není neúspěch!

Hlavně v začátcích se můžeme obrovsky upínat na to, abychom dosáhly výsledku, po kterém toužíme. Aby vyšla kampaň, aby klientka souhlasila se spoluprací, abychom dosáhly našich cílů… Nejdůležitější však je to, co si z té situace vezmeme, protože zároveň víme, že výsledek není to, co nás definuje. Jsme to my samy.

3. Proměnit svůj sebekritický monolog v povzbuzující

Náš vnitřní monolog je zrcadlem vztahu k sobě samé. Ale dokud je nevědomý, tak často ani není náš. Způsob, jakým teď k sobě mluvím, se hodně liší od toho, jak jsem k sobě mluvila před lety a odráží lásku, respekt a přijetí. Pro druhé i pro sebe samu.

4. Krystalizovat svou vizi a nechat se jí vést

Vize nám pomáhá držet směr, je takovým energetickým kompasem a ustojíme díky ní i rozbouřené vody. Pomůže nám držet hlavu vzhůru, když se nám nedaří. Rozproudí naši kreativitu a připomíná nám náš záměr i naše vnitřní dary.

5. Důvěřovat své intuici a jít do akce

Díky intuici jsem ve svém životě udělala ta nejlepší rozhodnutí, ale také jsem u nich měla největší strach. Nedávaly totiž absolutně žádný smysl. Teď už svou intuici nejen lépe vnímám a naslouchám jí, ale vždy ji především následuji.

6. Integrita

Mé podnikání je vystavěné na mých hodnotách a vnitřní pravdě. A ačkoli není mou největší prioritou, tou je má rodina, dělám svou práci s láskou a jak nejlépe v daný okamžik dovedu. Integrita je něco, co nemusíme vysvětlovat, ale co by z nás mělo vyzařovat.

7. Obklopovat se správnými lidmi

Mé podnikání, jehož součástí je i sebevzdělávání, mi přineslo tolik hlubokých poznání a nádherných vztahů, jako málokterá oblast mého života. Dovolila jsem si vystoupit ze vztahů, které mě nepodporovaly, a vytvořit nebo prohloubit ty, které jsou oběma stranám přínosem. Vytvořila jsem si kolem sebe krásné kruhy žen, o kterých se mi dříve ani nesnilo.

8. Znám svou hodnotu

Nacenit si své produkty a služby, být s nimi v souladu a ustát si je, byl dlouhodobý proces s různými propady a vzlety. Udělala jsem v nich spoustu chyb, během nichž jsem následovala rady, které se mnou nebyly v souladu nebo se nechávala stáhnout svou vnitřní prostitutkou… Teď jsem pevně ukotvená v transformaci, kterou svým klientkám předávám, a užívám si naše spolupráce v různých energetických kontejnerech.

Také toužíš po úspěšném podnikání, ale úplně nevíš, jak na to? Nebo by se ti možná hodilo mít kolem sebe kruh podobně smýšlejících žen. V tom případě Tě srdečně zvu do Otisku ženy či Empowering Mondays. Případně se můžeš podívat i na další kurzy a masterclass, které aktuálně nabízím.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů