2 otázky, které vás dovedou k finanční expanzi

Dnes bych vám chtěla na příběhu jedné své klientky ukázat, jak v praxi vypadá energetický koučink a jeho proces. Možná je to právě pro vás, pokud cítíte, že se vám nedaří prolomit určitý finanční strop, chcete vydělávat víc peněz, postoupit do vyššího levelu, ale stále narážíte a nevíte, jak se do něj posunout. Nebo máte nějaké své přání či vizi, kterou se vám nedaří naplnit. Popíšu vám, k čemu jsme s klientkou došly, a zároveň to může přinést určité AHA momenty i vám a návod na postup, jak s tím pracovat dál.

Vydělávám přes milion, proč chci víc?

Tahle moje klientka vydělávala přes milion korun ročně, cítíla ale, že chce jít výš. K tomu posunutí už měla vše nastavené, ale nevěděla, co ji drží zpátky a co nemůže nějakým způsobem prolomit. 

Já jsem se jí zeptala, proč chce vydělávat víc a být v tom multi milionovém energetickém kontejneru. To naše PROČ je totiž vždy obrovsky důležité. Proč něco chceme? Proč chceme vydělávat určité množství peněz? Nestačí si jen vymyslet nějakou cifru, ale opravdu vědět, co je za tím. 

Jestliže jste takto ještě nepracovali, moc doporučuji podívat se na to tímto způsobem. Pokud máte vysněnou částku, podívejte se na ni z dlouhodobějšího časového hlediska. Proč chci být na takovém levelu? Co tam pro mě je? Co všechno chci ovlivnit? Co chci s penězi dělat dál? Protože nikdy je nechceme jen sami pro sebe. Je potřeba znát to naše PROČ. 

A buďte k sobě naprosto upřímní a otevření, děláme to sami pro sebe, takže:

  1. Jaké je to moje proč?
  2. Kolik chci a proč? 

Když se rozhodnu, věci se začnou dít

Jedním z jejích důvodů bylo, že příští rok bude mít dceru na vysoké škole a bude tak mít větší náklady. Povídaly jsme si o dalších aspektech a já jsem ji vzala na energetickou cestu. Energetická cesta je hluboký stav uvolnění, kde vypínáme naši logickou mysl, pracujeme s naším podvědomím a začínají se nám tam odkrývat ty podvědomé vzorce, které nás drží zpátky. 

S klientkou jsme na začátku hodně pracovaly s vnitřními stíny. Konkrétně u ní se ukázal vnitřní sabotér, o kterém sama ani netušila. Začala si zvědomovat, co ji drží zpátky a jak si postup sama sabotovala. A další věc, kterou jsme spolu objevily, a to je nesmírně důležité, ona sama se pro postoupení na vyšší level ještě nerozhodla. Ona neudělala to rozhodnutí, že chce několika milionový roční příjem. Teď. Dala si to tam s tou myšlenkou vydělávat více pro svoji dceru v budoucnosti. Ale ta budoucnost je až příští rok. A naše mysl je velmi důvtipná a vlastně se rozhodla, že v tomto roce ještě ten vyšší příjem nepotřebuje, protože ta dcera jde na vysokou školu až za rok. To její PROČ je tedy až příští rok. Klientka se ale potřebovala rozhodnout, že chce vydělávat už teď. A začala s tím pracovat. Nejdůležitější moment toho procesu bylo zvědomit si ten vzorec, z podvědomí ho přenést do vědomí tak, abychom s ním dál mohly pracovat. A na to pak existují další nástroje.

Ptejte se tedy: „Opravdu jsem se rozhodla? Nebo to jen zkouším? Je to opravdu mé přání? Nebo jsem se rozhodla a je to něco, co chci, k čemu směřuji, co je v mém energetickém poli, co si přeju sama pro sebe?“ Je nesmírně důležité zvědomit si to a přeformátovat cokoliv, co mi tam neslouží, jít do kvantové akce, to znamená začít se ukotvovat skrze realitu.

Šárka chapman

Pokud tedy máte nějaké finanční přání, chcete začít nový projekt, vydat knihu či cokoliv jiného a nedaří se vám to, podívejte se na to, jestli jste se pro to doopravdy skutečně rozhodli. Protože je tu velká pravděpodobnost, že ještě ne, že je to pouze vaše přání. A až se rozhodnete, přijde obrovský energetický posun. Tohle je moje, je to tu pro mě, je to tu přede mnou a už je to součástí mého energetického pole. Pak se věci začnou dávat do pohybu. 

Sepište si, po čem toužíte a podívejte se, co skutečně chcete, proč to chcete a zda jste se pro to rozhodli. A uvidíte, co se vám tam začne otevírat a jaké AHA momenty k vám přijdou. Budu ráda za vaše komentáře a sdílení.

Šárka

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů