Vědomá práce s energií zlepší vaše pondělí i celý týden

S jakou energií vstupujeme do nového týdne, má náš život zásadní vliv. Když bychom si zvědomili to, jak naše energie ovlivňuje nás samotné, lidi kolem nás a také to, co si přitahujeme do života, tak bychom mnohem méně dělali a více se ladili na sebe. Výsledky, kterých dosahujeme, vycházejí z toho, co děláme, jaká máme přesvědčení o nás samotných a z naší energie.

Nový týden, nový začátek

V tomhle hraje roli více faktorů. Jedním z nich je to celospolečenské přesvědčení, že pondělí je nejhorší den. Pondělí je prostě den, který nechceme. Začíná to v neděli odpoledne, kdy se lidi už začínají chystat na to, že zítra už je pondělí a že zase musejí do práce. 

My nepotřebujeme nic měnit. Stačí, když si uvědomíme, jak se vlastně ladíme na nový týden. A máme několik možností, jak můžeme nový týden začít:

  • S energií stresu: “Jak to všechno stihnu, mám toho tolik před sebou!” S pocitem zahlcení. A pokud máte děti, možná se někdy cítíte zahlceni i tam – všude hračky, věci, nádobí.  
  • S energií nedostatku: “Jak poplatím účty?” nebo “Jak vydělám víc peněz?”
  • S energií oběti: “Jsem na to sama, nikdo mi s ničím nepomůže.”

Naši energii ovlivňuje mnoho faktorů: měsíční cyklus, náš vnitřní cyklus nebo teba roční cyklus. Zkrátka můžeme jít do nového týdne s nechutí, s tou energií práce, kterou nemáme rádi, nebo třeba klasické školní docházky, kdy jsme dělali něco, co nám nedělalo radost. Co MUSÍM a co NECHCI.

Anebo můžeme do nového týdne vstoupit s energií nadšení, s radostí, že můžu dělat to, co mě baví a naplňuje. 

S vděčností za to, že tu mám další týden ve svém životě. Další den, kdy jsem zdravá. S energií zvědavosti – koho tento týden potkám? Co nového mě čeká? S kým se propojím? S tou energií naladění se na své poslání. Proč jsem tady? Co tu po sobě chci zanechat? Co chci předávat dál?

Mě osobně velmi baví energie expanze. Co nového zažiju? Co tu na mě čeká? Co je tu nového pro mě a mé klientky? Kde se můžu více dotknout svého potenciálu? Protože málo kdo se se svým potenciálem dokáže propojit. Náš potenciál není omezený, zato naše mysl je a obrovsky nás limituje. Takže i skrze poznávání svých limitujících přesvědčení s tím dokážeme lépe pracovat. Otevřete se té své expanzi! Zeptejte se, co tu konkrétně pro vás je, pro vaši rodinu, děti, klientky. 

Jakmile se na to naladíme, změní se naše vibrace. Jak se cítíme, co vyzařujeme. Také tohle ovlivňuje, co a koho si do života přitahujeme. A vždycky si pak přitáhneme přesně to, co potřebujeme právě pro tu naši expanzi, náš růst, hojnost, radost a vděčnost.

Pokud však do toho jdeme z energie nedostatku, budeme si do života přitahovat všechny události právě z toho nedostatku. Například se nám rozbije auto, porouchá se nám kotel nebo přijde nedoplatek.

Zeptejte se sami sebe: „V jaké energii chci začít dnešní den a tento týden? Z jaké energie chci tvořit?“ Nemusíte znát plán, nemusíte znát jednotlivé kroky a ani nemusíte mít celou vizi. Ale nalaďte se na to, v jaké energii chcete prožít dnešní den a tento týden.

Šárka Chapman

Stačí se zastavit, dát si záměr, který je s touto energií v souladu. Můžete si to i napsat, abyste to měli celý týden na očích a vraceli se k tomu. Můžete si z toho utvořit afirmaci, například: Tvořím a žiju v energii expanze. 

Dejte mi vědět, jestli to s vámi zarezonovalo, vaše AHA momenty a jestli jste šli do akce a něco změnili a jak jste cítili?

Šárka

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů