7 tipů, jak používat afirmace, abyste zlepšili svůj život i podnikání

Afirmace jsou pozitivní prohlášení, která podporují naše podvědomí a způsob, jakým přemýšlíme, jak se chováme i jak reagujeme. Nemají nahradit vnitřní práci, například se strachy nebo zraňujícími vzpomínkami, ale dokáží ji skvěle doplnit.

Jak používat a využívat afirmace

  1. VĚDOMĚ SI JE OPAKUJTE: afirmace si nahlas si předčítejte nebo opakujte. Vyzkoušejte si to třeba před zrcadlem: klidným a sebevědomým hlasem.
  2. VIZUALIZUJTE – NA KARTIČKÁCH: doslova se afirmacemi obklopte: v koupelně u zrcadla, v kuchyni, v pracovně. Tam, kde se pohybujete nejčastěji. Mějte své afirmace na očích.
  3. PODVĚDOMĚ JE POSLOUCHEJTE V POZADÍ: za jízdy autem, při vaření či úklidu. Naše podvědomá mysl přijímá neustále.
  4. ŠEPTEJTE JE DĚTEM, KDYŽ USÍNAJÍ: v prvních 20 minutách spánku jsou děti velmi receptivní. S oblibou jim tak říkám, jak jsou skvělé, co dokáží a pokud jsou zrovna nemocné, tak i to, že jejich tělo je silné a každý den jsou zdravější a zdravější.
  5. VYTAPETUJTE SI PLOCHU TELEFONU: kolikrát za den sáhnete po telefonu? Přesně tak – mnohokrát! Využijte svého zlozvyku pro své dobro a přidejte si na plochu afirmaci.
  6. POUŽIJTE AFIRMACI JAKO HESLO: i heslo často opakujeme, tak proč si do internetového bankovnictví nezadat jako heslo třeba částku, po které toužíme?
  7. STANOVTE SI JI JAKO RANNÍ ZÁMĚR: záměr i afirmace drží naše myšlenky i energii správným směrem a toto je ideální příležitost, jak je propojit. Takovým záměrem může být například: “Dnešní den prožívám v lehkosti a hravosti” nebo “Jsem ukotvená ve své síle.”

Na toto téma jsem také natočila video, můžete se na něj podívat na mém YouTube.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Pokud vás zajímá, jaké afirmace jsem pro vás vytvořila, můžete se podívat na POZITIVNÍ JEDNADVACÍTKU, která je ke stažení zdarma.

Co je pozitivní jednadvacítka?

Afirmace vám pomohou držet svou pozornost správným směrem, přeformátovat svůj mindset a
harmonizovat svou energii.
Čeká na vás:
– 21 afirmačních karet,
– 10minutová audionahrávka pro každodenní poslech,
– krátký videonávod, který vám pomůže používat sílu afirmací na maximum.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů