Buďte tím nejlepším dirigentem svého života a podnikání

Šárka Chapman sedí v okně ve svém domě v Cornwallu a zapisuje si důležité body ke svému podnikání.

Každý z nás je dirigentem svého života. Silný AHA moment, který ke mně přišel v autě při poslechu klasické hudby, když jsem jela vyzvednout děti z hlídání. Jsem člověk s vysokou citlivostí, a proto neposlouchám běžné rádio ale vážnou hudbu. Uvědomila jsem si, že si všichni dirigujeme svůj život a své podnikání sami a toto uvědomění vnímám jako silnou tvůrčí změnu pro všechny.

Kdo je vlastně tvůrce

V seberozvoji se teď hodně skloňuje výraz tvůrce. Pro spoustu lidí je to ale dost neuchopitelný pojem, protože co to znamená být tvůrcem? Dosaďte si ale za tvůrce slovo dirigent. Je to lepší? Představte si, že máte svou taktovku a jen vy si dirigujete svůj život, že si určujete, jak moc budete úspěšní ve svém podnikání.

Ženská a mužská energie hrají společně

Tady se nádherně propojuje naše ženská a mužská energie. Ženská energie ví, co chce. Ta mužská jde do akce a naplňuje to. Vezmete si do ruky taktovku a říkejte si:

  1. Nová klientka přichází pro (tuhle) moji službu.
  2. Uvolňuje se parkovací místo a já tam hladce vjíždím.
  3. Na účet mi přichází (tolik a tolik) tisíc korun.
  4. Dostávám pozvánku do (toho a toho) podcastu.

Těchto vět můžete vyslovit nespočet. Jakmile totiž začnete svůj život vnímat jako orchestr, který řídíte vy, věci se budou dít pro vás. A pokud je vaším aktuálním tématem nacenění služeb, soulad ženské a mužské energie v podnikání nebo finanční plánování, zvu vás do své masterclass Jak si zdravě nacenit a v lehkosti prodávat své produkty a služby. Budu se na vás těšit už 4. 9. 2023.

S láskou

Šárka 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů