Nahrazení nesprávné strategie přineslo klientce přes 200 000,- Kč v prvním měsíci podnikání

Změna strategie může mít zásadní dopad na výsledky podnikání. Přečti si, jaké kroky má klientka podnikla, aby nahradila nevhodnou strategii, a jak jí to přineslo více než 200 000,- Kč v prvním měsíci, kdy začala podnikat.

Iniciování patří jen manifestorkám

Když se mnou klientka konzultovala před rozjezdem svého podnikání své strategie, byla jsem nadšená, protože se nechávala vést svou intuicí a byla v naprosté důvěře. Jedna z věcí mi tam ale neseděla.

Chtěla následovat to, co si myslela, že by měla… Koupila si databázi kontaktů a chtěla je postupně obvolávat s nabídkou svých služeb. Před každou koučinkovou spoluprací si studuji profil dané ženy podle Human Designu a věděla jsem, že tahle strategie s ní nejspíš absolutně nebude v souladu.

Strategie na míru přinesla 200 000,- Kč v prvním měsíci

Když jsme to rozebraly více do hloubky, došly jsem skutečně k tomu, že to brala jako „nutnost”. Myslela, že obvolávání kontaktů k rozjezdu podnikání prostě patří a nelze se mu vyhnout.

Místo navolávání jsme společně vybraly strategie přímo jí na míru a víc podpořily pocit důvěry, která uklidnila vnitřního kritika a logika.

Na celkové vydělané částce ve výši 200 000,- Kč mělo podíl více faktorů. Dobře zvolené strategie jí však pomohly lépe investovat svůj čas i energii správným směrem, což pro ni bylo o to důležitější, protože má 2 malé děti a pracujícího muže.

Jak mohu v dobře zvolené strategii podpořit vás?

  • Předám vám své nejlepší generátorské know-how.
  • Jak poznat, kdy z reakce vytvořit nabídku – jak si ji nacenit a pojmenovat?
  • Co a kdy komunikovat zdarma a z čeho vytvořit placený program?
  • Jak si tvořit prostor na reakci a co ve vašem generátorském podnikání nesmí chybět?

Pozvánka

Také je tvůj Human Design právě generátor nebo manifestující generátor? A ještě k tomu jsi podnikatelka, nebo se do podnikání plánuješ pustit? Pak Tě zvu na masterclass na téma PODNIKEJ JAKO GENERÁTOR, která se uskuteční 4. 4. na Zoomu.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů