Konverzace, které Ti bez nadsázky změní život?


Ráda bych Tě pozvala k hluboké reflexi a proměně Tvého vnitřního dialogu. Prozkoumej možnosti expanze díky konverzacím – překonáváním těch nepříjemných, projevováním obdivu, užíváním si těch pozitivních. A jaké konverzace tedy vedeme?

Expanzivní

Naše mysl se neustále pohybuje v tom, co zná a počítá s lineárním růstem. Jenže co když to pro nás může být úplně jinak? Co když můžeme růst skokově, plnit si sny a zažívat to, co se nám jeví jako nepravděpodobné.

“Jaké otázky podpoří Tvou expanzi?”

Nepříjemné

Ach, jak se nám do nich nechce! Jen co naše vnitřní dítě zavětří konflikt, utíká, vyhýbá se a hlavně – nechává si dál překračovat své hranice. Jenže na konec z toho nic dobrého nevzejde ani pro jednu stranu. Takže:

“Do jakých konverzací se Ti nechce a čeho se bojíš?”

Obdivné

Tak často druhé obdivujeme a nikdy jim to neřekne. Je nám to trapné, bojíme se, že je budeme obtěžovat, nenajdeme odvahu… Dnes jsem ženy v Empowering Monday vyzvala k odvážnému kroku:

“Napiš člověku, kterého obdivuješ, čím Tě inspiruje a poděkuj mu za to, jaký je.”

Pozitivní

Jde Ti krásně sebekritika a vidíš na sobě hlavně chyby a to, co se Ti nepodařilo nebo čeho jsi ještě nedosáhla? Tak obejmi svou vnitřní holčičku a klidně i své nadmíru kritické rodiče a místo toho:

“Zaměř se teď na všechno pozitivní ve svém životě. Každou drobnost, která se podařila. Na svou snahu, vytrvalost a jakýkoli krok dopředu. Děláš to skvěle!”

Otevřené a zranitelné

Já vím, že jsi silná žena a tolik jsi toho překonala. Vím, že si často neříkáš o pomoc, protože to zvládneš. Ale víš, v čem je obrovská síla? Když ukážeme svou zranitelnou a nedokonalou stránku. Když se rozbrečíme a necháme se obejmout a podpořit. Co si můžeš dovolit říct?
“Potřebuji Tě.”

Láskyplné

Kdy jsi někomu naposledy vyznala lásku? Svému partnerovi, dětem, rodičům, kamarádce? Láska má spoustu podob a stejně tak naše vyznání.

“Řekni druhým, co na nich máš ráda.”
a
“Řekni to i sobě samé.”

Vděčné

Vděčnost je způsob, jak se během chvilky naprosto převibrovat. Za co být vděčná? Za vše, co Tě dnes podpořilo: čerstvý vzduch, zdravé tělo, pitná voda v kohoutku, Tví blízcí, neznámí lidé, dobré jídlo, dobrá kniha…

“Dnes jsem z celého srdce vděčná za…”

K sobě samé

Změnit svůj vnitřní monolog je jednou z nejsilnějších transformací, kterou si můžeme projít. Odráží se v něm náš mindset, energie i sebevědomí. Co pro to můžeš udělat? Naslouchej.

“Jak zní Tvůj vnitřní monolog?”

A na závěr si polož otázku: Jak se promění můj život, když změním to, co (si) říkám?
Pojď se mnou hlouběji prozkoumat všemožné KONVERZACE v rámci 4denní masterclass, kterou Ti nabízím zdarma.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů