Manifestace neznamená: „Vesmíre, chtěla bych dům s bazénem.“

Manifestace neznamená, že nám něco spadne do klína. Rozhodně to není o tom, že bychom si něco u někoho měli vyprosit. Naopak! Je to naše schopnost převést naši vizi v realitu. Dokud se snažíme vymanifestovat si naše přání skrze někoho jiného, odevzdáváme tím svou sílu. Důležité je uvědomění, že jsem to JÁ, KDO MÁ SCHOPNOST ZHMOTNIT SI SVÉ VIZE – za podpory Zdroje/Boha/Vesmíru.

4 kroky k manifestaci, tak, jak je vnímám já

  1. Vím, co chci a toto upřímné přání vychází z mého srdce a/nebo intuice, ne z mého ega.
  2. Nechávám se inspirovat a jdu do akce, která je se mnou v souladu. Nečekám, až mi to spadne do klína.
  3. Důvěřuji, že vše se děje pro mě. Nelpím na formě ani času.
  4. Přijímám, co ke mně přichází.

Proč vám někdy jako příklad uvádím, jak se nám podařilo zhmotnit náš vysněný domov? Abych se chlubila? Protože si myslím, že je to ten nejlepší dům na světě? Nebo že všichni touží po domě? Ne, čistě proto, že je to symbol. Příklad, na kterém se ta cesta krásně ukazuje.

Někdo může říct: „Žádná manifestace, prostě si ten dům koupili, protože na to měli peníze.“ Ale my nezačali domem, nýbrž záměrem – a dům jsme objevili úplnou „náhodou“. Stejně jako projektového manažera a banku, která nám na něj v naší komplikované situaci dala hypotéku.

Zkrátka – byla to kombinace naší vize, kroků, držení energie – se synchronicitami, které se děly pro nás.

A vy si z toho vezměte to, co v tuhle chvíli potřebujete

Jednotlivé kroky.
Inspiraci.
Motivaci.
Expanzi a vědomí, že i pro vás je možné mít a být cokoli, po čem toužíte.

Když si to dovolíte.
Když tomu uvěříte.
Když tomu půjdete naproti.

Můžu manifestovat přání bez námahy?

Dnes mi přišla podnětná připomínka, že v tom seberozvojovém světě se manifestace podává jako něco, co se stane pro nás. Že tím odevzdáváme sílu. A že skrze reels si pak lidi snaží manifestovat lifestyle někoho jiného.

Jsem za tuhle konverzaci obrovsky vděčná, protože ji považuji za velmi důležitou.

Je možné vymanifestovat si (rozuměj zhmotnit, převést do reality) něco, aniž bychom pro to hnuli prstem?

Rozhodně ano!

Parkovací místo, pozvánku být někde hostem, poslední kus produktu v regále obchodu, hladkou cestu, příjemné spolucestující, hladký proces. Já k tomu používám vizualizace, afirmace, práci se záměrem, energetickým týmem (často jen jednu z těchto technik).

A potom jsou manifestace, kdy potřebujeme jít do akce. Udělat konkrétní kroky, zaplatit za danou věc, jít mimo komfortní zónu, udělat něco, i když máme strach.

Není na to univerzální návod, protože nás vede jak naše srdce, tak i tělo a naše intuice. Za mě je důležité být v souladu, mít záměr nejvyššího dobra pro všechny, nelpět a jít do akce, pokud to bude potřeba.

Manifestace je velké téma a často se v seberozvojovém odvětví prodává jako “Koukej, jak to dělám já – zopakuj to a budeš mít to samé.“ Což samozřejmě nefunguje. Měli bychom mít jak svou vizi, tak používat i techniky a nástroje, s nimiž souzníme (těch hlavních je 10 a definované je najdete i ve svém human designu).

Kdybych to měla zjednodušit: řiďte se jen tím, co je s vámi v souladu. Bez tlaku a bez “měl/a bych”.

O práci s vizí a konzistentních krocích k jejímu naplnění je i právě otevíraný 6týdenní Letní energetický upgrade 2.0., také s možností koučinku formou hot seats.

Budu se na těšit i na vás.

S láskou

Šárka

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů